DÜZCE / MERKEZ - Çevrem İlkokulu

.
Şaziye Köyü Merkez / Düzce
Vizyon
Öğrencileri kendisine,ailesine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, objektif düşünen, sorumlu davranan, doğru kararlar veren, yaratıcı yönleri güçlü, saplantı ve dogmalardan uzak,ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, katılımcı, aydın bireyler haline getirmek.
Misyon
Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Laik Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.
08:50 Başlama 14:35 Bitiş Saati
Kömür ile ısınmaktadır.
Merkeze karşılıklı olarak her 20 dk´da dolmuş bulmak mümkündür.
Şaziye Köyü Merkez
10 Km